Om Emineo

Emineo är fokuserat på Oracleteknik
Vi gör en sak och vi gör den bra

Emineo har funnits sedan 1997 och vi arbetar uteslutande med Oracles databaser (Oracle & MySQL) på de flesta plattformar, ”lokalt” och i molnet . Vi är specialister på databasdrift,  prestandafrågor och licensregler.

”Emineo” betyder ”Jag är eminent” på latin – vi är vad vi heter

En av fördelarna med att vara helt specialiserade är att vi kan upprätthålla en ovanligt hög kompetens inom vårt område jämfört med många andra konsultföretag. Vi som jobbar i Emineo har också stort utbyte av varandra och varandras särintressen eftersom vi alla jobbar inom samma område och kan också täcka upp för varandra i extremfall med hög belastning. Detta får man inte alls på samma sätt i ett konsultbolag med diversekompetens.

Inom branschen är Emineo, trots att vi totalt sett är ”små” en stor spelare när det gäller Oracledatabaser. Med våra dryga 20 DBAer är vi störst i Sverige! Det fina är att vi på så sätt attraherar både kunder och partners som letar efter kompetenta DBAer. Vi får fler och roligare uppdrag med den kvalitetsstämpel som det innebär att vara Emineokonsult.

Vi har uppdrag hos några av Sveriges största Oraclesajter och har stor vana vid installation och drift i komplexa Oraclemiljöer.

Söker ni databaskompetens, en DBA eller en kompetent Oracle partner?
Då är Emineo det naturliga valet för Er – våra konsulter har en snitterfarenhet på 18 år och en medelålder på cirka 42 år. Vi är experter!

Kontakta oss för referenser och/eller en presentation.