Idag firar vi 1 år med Powerhouse of Databases

🎉Vi hissar de nordiska flaggorna – det har nu gått 1 år sedan vi blev nordiska och lanserade "Powerhouse of databases" – den enda managed service-tjänsten du behöver för dina databasplattformar. Och det finns mycket att fira.🎉

Databasen i fokus

Nu hjälper vi kunder över hela Norden med vår expertis inom olika databasteknologier. Det är en milstolpe som vi är stolta över, och vi är tacksamma för de många kunder som nu samarbetar med oss och har stöttat oss på vår resa. Våra tjänster inkluderar bland annat rådgivning, driftstjänster, säkerhetstjänster, övervakning och licensoptimering.

Kundnöjdhet

Vår framgång kan mätas genom våra kunders nöjdhet och deras framgång. Vi har arbetat nära våra kunder för att förstå deras unika behov och utmaningar. Den positiva feedback vi får från dem är vår största belöning och det motiverar oss att fortsätta vara den föredragna samarbetspartnern för kunder på den nordiska marknaden.

Vår kompetens – din framgång

Framtiden ser ljus ut, idag firar vi vårt 1-årsjubileum, och vår resa är långt ifrån över. Vi ser fram emot att fortsätta leverera förstklassiga databastjänster till våra kunder över hela Norden. Vi kommer att förbli dedikerade till att upprätthålla vår standard för kvalitet och innovation och fortsätta att hjälpa våra kunder att lyckas i en allt mer datadriven värld.

Än en gång, tack till alla som har varit en del av vår resa. Vi ser fram emot en lysande framtid tillsammans.

Läs mer om konceptet Powerhouse of Databases

keyboard_arrow_up