Starkare tillsammans!

2023.11.15

Emineo och itm8 samlar 13 företag i en stor fusion och bildar tillsammans ett ”Powerhouse of IT” under varumärket itm8. Tillsammans säkerställer vi de bästa tjänsterna för att bli Nordens ledande digitala transformationspartner.

Med 1,761 IT-specialister samlade i fyra divisioner – Cloud & Infrastructure, Digital Transformation, Application Services & Databases, Cyber security - kan vi förse våra kunder med ett marknadsledande utbud av IT-tjänster och specialister. 

Vi strävar efter att komma närmare varandra för att komma närmare våra kunder. Det gör vi bäst genom att förena alla våra styrkor och kompetenser i ett sammansvetsat itm8. Denna fusion är inte bara en namnändring, utan ett strategiskt beslut för att stärka vår position som den bästa 360-graders IT-partnern för våra kunder.

Som ett nordiskt ”Powerhouse of IT” med 1,761 specialister får våra kunder enklare tillgång till hela spektrumet av IT-tjänster och kompetenser över olika kunskapsområden. I en teknologiskt föränderlig värld är detta precis det våra kunder behöver. 

"Vi vill samla vårt utbud av IT-tjänster och specialister för att fungera som våra kunders nödvändiga digitala kompass i en komplex och turbulent teknologisk värld," säger Henrik Kastbjerg, VD på itm8. 

Resan mot ett enat itm8 börjar idag. Vi ser fram emot att skapa en spännande framtid för och med itm8 - tillsammans. 

 

Tillbaka

keyboard_arrow_up