Vi blir ett itm8 - din digitala kompass

2023.11.16

Emineo och de övriga 12 företagen i itm8 går samman och blir ett itm8. Tillsammans kommer vi att säkerställa de bästa möjliga tjänsterna inom digital transformation, säkerhet och databas.

I en snabbt föränderlig teknologisk värld vill vi erbjuda fler specialiserade kunskapsområden som bättre täcker våra kunders totala IT-behov. Emineo blir därför itm8|Emineo, så att vi tillsammans med de övriga företagen i itm8-gruppen kan förverkliga en gemensam vision: Att bli kundernas digitala kompass.

Läs hela nyheten här https://itm8.com/en-gb/nyheder/itm8-unites-13-companies-in-a-major-merger

Tillsammans kommer vi i framtiden att driva verksamheten från fyra specialiserade divisioner som kan säkerställa marknadsledande IT-tjänster och specialister för våra kunder:

  • Cloud & infrastructure
  • Digital transformation
  • Applikation Services & Databases
  • Cyber Security

"Vi tror att om vi kommer närmare varandra i itm8 kan vi också komma närmare våra kunder. En samhörighet som är avgörande för att skapa värdefulla lösningar för våra kunder," säger Henrik Kastbjerg, VD för itm8.

Ett varumärke från den 15 november 2023

Emineo inleder därmed en ny spännande resa där Emineo från och med idag blir en synlig del av itm8.

"Våra nuvarande företag inom itm8 passar bra in i de fyra nya divisionerna, och för våra kunder kommer det inte att vara någon betydande förändring affärsmässigt mellan den tjänst de köpte igår och den de får imorgon. Ett nytt itm8 är en resa som vi inleder från idag. Även om förändringarna är något vi först måste skapa; i nära samarbete med både våra kollegor och kunder. Itm8 | Emineo kommer fortsätta leverera de bästa kompetenserna och tjänsterna inom ramen för ”Powerouse of databases" men nu med en ännu större bredd” säger Michael Grundström, VD för Emineo och Director itm8 | Emineo.

Tillbaka

keyboard_arrow_up