Managed Services för dina databaser

Låt oss stå för hela eller delar av din databas- och plattformsdrift - med spetssupport

Vi är inte bara nordiska
- vi siktar på Nordisk Excellence!

Emineo samarbetar med Miracle 42 och tillsammans erbjuder vi ett Nordic Excellence Center som erbjuder databashanterade tjänster till hela Norden. Vi kallar det ”Powerhouse of Databases”.

Vi erbjuder att ta hand om dina databaser – 24/7/365, året runt. Med vår nordiska setup säkerställer vi ditt företag den bästa kompetensen och skräddarsydda lösningar som matchar dina krav inom driftsäkerhet och drifttid.

Alliansen mellan Emineo och Miracle 42 säkrar en ännu starkare beredskap för dig och ditt företag baserat i Norden och med nordisk spetskompetens. Vi tar våra gemensamma krafter till nästa nivå med Powerhouse of Databases – Nordic Excellence Center.

Kontakta oss för att höra mer

Miracle 42 och Emineo blir nordiska med Powerhouse of Databases

Dina fördelar

Ledande IT-experter och databasspecialister

Starkt fokus på effektiv drift och proaktivitet

Riktiga DBA:er 24/7/365

Hög kompetens vid incidenter och prestandaproblem

Nordens bästa databaskonsulter

Vi levererar våra drifttjänster med en gruppering bestående av mycket erfarna DBA:er med hög kompetens och lång erfarenhet inom sina respektive specialistområden och plattformar. 

Vi kan både databas och plattform samt har en stor förståelse för system och andra tekniker vilket är mycket viktigt i driftsituationer och inte minst vid incidenter. 

40 DATABASSPECIALISTER

Vårt ”Powerhouse of Databases” består av över 40 specialister med mångårig erfarenhet och bred IT-kunskap. De har alla en passion för IT och för att göra skillnad för varje kund med sin DBA-expertis, ärliga dialog och nära relation.

+20 ÅRS ERFARENHET

I mer än 20 år har vi hjälpt företag av alla storlekar – inget företag är för stort eller litet. Vi vet med andra ord vad som krävs för att driva, underhålla och öka driftstabiliteten i företagets mest kritiska databaser.

DATABASTEKNIKER

Vi har fokus på databashantering, oavsett teknik. Vi har erfarenhet av de allra flesta databasteknologier, såsom Oracle, MS SQL, PostgreSQL och en rad andra Open Source-databaser.

200 KUNDER

200 kunder har redan valt våra lösningar. För oss börjar inte ett samarbete med IT. Det börjar med kemi, självförtroende och trovärdighet. Det är förutsättningen för ett samarbete värt att bygga vidare på.

800 DATABASER

Idag driver vi cirka 800 databaser både från eget hostingcenter, på plats eller på via offentliga molnplattformar. Vi analyserar din setup och IT-miljö för att guida dig till den lösning som passar dina behov – oavsett plattform.

KONTOR

Våra kontor är baserade i Ballerup, Århus, Stockholm och Prag, och från dessa platser kan vårt Managed Services Center verka globalt. Tillsammans står vi ännu starkare och kan säkra dig pålitlig leverans av DBA-tjänster.

Databasen - din mest värdefulla tillgång

En väl fungerande databasmiljö är avgörande för ett framgångsrikt företag. Det är här företagets mest kritiska och sårbara data finns och därför är daglig drift, drifttid och underhåll oerhört viktigt.

Databaskunskap

Det företag ofta saknar är expertis när det kommer till den mest kritiska delen av de flesta lösningar – databasen. Du behöver databaskunskap för saker som patchning och uppgradering, hög tillgänglighet, säkerhetskopiering och återställning av databaser, snabb diagnos och lösning av problem som uppstår i databasen, övervakning etc. Det är precis vad ”Powerhouse of databases” specialiserar sig på.

Nivåer på drift- och supporttjänster

Vi erbjuder tre olika nivåer av drift & supporttjänster för databaser: Basic, Business och Premium – där vi tar på oss olika ansvar beroende på vilken supportnivå du väljer.

Basic

På denna nivå garanterar vi dig tillgång till skickliga databasadministratörer inom max. 8 timmar eller nästa arbetsdag.

Gå till BASIC

Business

Vi tar ansvar för drift och övervakning av dina databaser genom fjärrstyrd databasdrift med automatisk övervakning dagtid och kort inställelsetid.

Gå till BUSINESS

Premium

Vi tar ansvar för drift och övervakning av dina databaser genom fjärrstyrd databasdrift 24/7/365 inklusive beredskap och åtgärder.

Gå till PREMIUM

Översikt av de tre olika nivåerna av drift och supporttjänster

Dina fördelar

01

Minska kostnaderna för IT-drift

Optimera produktiviteten och låt din personal fokusera på andra uppgifter.

02

Lösningar som passar dina behov

Välj bland våra tre fördefinierade koncept som passar dina behov. Justeringar kan göras vid behov.

03

Tillgång till databasspecialister 24/7/365

Stöd från högutbildade DBA-experter i Norden.

04

24/7 övervakning och beredskap

Maximera drifttiden med databasövervakning och beredskap 24/7/365.

05

Ledande teknologier

Ledande teknologier, plattformar och effektiv IT-infrastruktur.

06

Sinnesro

Oroa dig inte för dina databaser eller databaskompetens. Fokusera på din kärnverksamhet.

BEHÖVER DU EN SKRÄDDARSYDD LÖSNING FÖR ATT PASSA DINA BEHOV?

Även om vi presenterar tre nivåer av tjänster är det alltid möjligt att anpassa och skräddarsy tjänsterna efter dina behov. Att besluta om outsourcing av övervakning och databasadministration bör vara enkelt. Det vi fokuserar på är att göra skillnad för ditt företag. Vinsterna är stora – fråga bara våra många nöjda kunder. Låt oss diskutera möjligheterna för dig och ditt företag.

Kontakta oss för att höra mer om vilka fördelar ni kan få med våra Managed Services

Kontakta oss för att höra mer om vilka fördelar ni kan få med våra Managed Services

Ni behöver inte oroa er för er databasplattform – vi finns här för er, företaget och era system! Kolla med oss och diskutera olika tjänster för era databaser.

När du fyller i detta formulär accepterar du våra villkor för hantering av dina personliga uppgifter - läs mer i vår privacy policy.

keyboard_arrow_up