itm8 | EMINEO ÄR FOKUSERAT PÅ ORACLE- OCH DATABASTEKNIK

Vi gör en sak och vi gör den bra – vi är databasspecialister!

Kontakta oss och ta reda på hur vi kan hjälpa dig

Vi är itm8 | Emineo

itm8 | Emineo AB har funnits sedan 2005 och vi arbetar uteslutande med databaser – traditionellt med Oracles databaser (Oracle & MySQL) på de flesta plattformar, ”lokalt” och i molnet. Vi är specialister på databasdrift,  prestandafrågor och licensregler.

Nu breddar vi oss också till Postgres och MS SQL – tillsammans med Miracle 42 i Danmark, Addpro i Sverige och ITM8-koncernen blir vi den största ”databasspelaren” i Norden.

itm8 | Emineo - Oraclespecialister sedan 2005

En ovanligt hög kompetens 
- för din trygghet och säkerhet

En av fördelarna med att vara helt specialiserade är att vi kan upprätthålla en ovanligt hög kompetens inom vårt område jämfört med många andra konsultföretag.

Vi som jobbar i Emineo & Miracle 42 har också stort utbyte av varandra och varandras särintressen eftersom vi alla jobbar inom samma område och kan täcka upp för varandra i extremfall med hög belastning. Detta får man inte alls på samma sätt i ett konsultbolag med diversekompetens.

Det ska vara enkelt att vara kund hos Emineo

Ett kvalitetsstämpel att vara
Emineo-konsult

Inom branschen är Emineo & Miracle 42, trots att vi totalt sett är ”små” en stor spelare när det gäller databaser och inte minst Oracle. Med våra dryga 40 DBAer är vi störst i Norden!

Det fina är att vi på så sätt attraherar både kunder och partners som letar efter kompetenta DBAer. Vi får fler och roligare uppdrag med den kvalitetsstämpel som det innebär att vara Emineo-konsult.

IT-driftstjänster i specialklass

Söker ni eminent databaskompetens?

Vi har uppdrag hos några av Sveriges och Danmarks största Oraclesajter och har stor vana vid installation och drift av komplexa Oracle och andra databasmiljöer.

Söker ni databaskompetens, en DBA eller en kompetent partner? Då är Emineo & Miracle 42 det naturliga valet för Er – våra konsulter har en snitterfarenhet på över 20 år. Vi är databasexperter!

Ska vi hjälpa er också?

Människor som vill ha dig – ta kontakt med alla våra medarbetare

Emineo är en del av ITM8

Emineo är ett oberoende IT-företag, men samtidigt också en del av itm8. Detta ger oss – och inte minst dig om kund – en lång rad fördelar och möjligheter. Itm8 består av 12 specialiserade IT-företag som samarbetar på tvären för att kunna erbjuda de absolut bästa lösningarna till dig som kund. Om det finns tjänster vi inte kan tillhandahålla, eller kompetenser vi inte kan erbjuda, finns alltid hjälp nära till hands inom koncernen eller vårt nätverk. Du får därför tillgång till ännu bättre lösningar och tjänster och också enklare processer, då vi nu är en del av något större.

itm8 har på bara några år vuxit från en stark regional aktör till den ledande danska leverantören av IT-outsourcingtjänster till privat och offentlig sektor. Därmed är koncernen idag stabilt representerad på 28 orter i Danmark, i Sverige, Prag och på Filippinerna. Koncernen sysselsätter idag +1700 anställda med verksamhet i företagen: AddPro Danmark, Addpro SverigeCenvationCopenhagen Software, Emineo, Improsec, IT Relation, Me'ning, Mentor IT, Miracle42, Progressive og Sotea. Koncernen har en ledande marknadsposition i Danmark med de fyra affärsområdena Cloud Services, Business Solutions, Professional Services och Cyber Security Services.

Läs mer om itm8-familjen

Gå till itm8.com

Miracle42

Miracle 42 är ett danskt IT-konsultföretag som tillhandahåller specialister inom drift, utveckling, testning och rådgivning för ditt företag. Men framför allt är vi människor. Människor med olika kompetenser och sätt att göra saker på. Men en sak har vi gemensamt: ambitionen att göra en affärsmässig skillnad med IT för varje kund.

För oss börjar det inte med IT. Det börjar med kemi. Och med förtroende och trovärdighet. Det är förutsättningen för ett samarbete som är värt att bygga på. Därför prioriterar vi alltid den direkta och ärliga dialogen framför allt annat.

Läs pressmeddelandet här

Emineo och våra partners

Emineo har, tillsammans med Miracle42, etablerat partnerskap med några av IT-branschens största, leverantörer. Tillsammans kan vi skapa den bästa lösningen för dig och ditt företag, oavsett om du letar efter databasteknologi, icenser, rådgivning, dirft/manages service eller hosting. Klicka på nedanstående logotyper och läs mer om de olika leverantörerna och lösningarna.

Kontakta Emineo

Är det något vi kan hjälpa till med?


Vi är alltid intresserade av att lösa IT-utmaningar eller frigöra potential. Så låt oss prata om vad vi kan göra för dig och ditt företag.

När du fyller i detta formulär accepterar du våra villkor för hantering av dina personliga uppgifter - läs mer i vår privacy policy.

keyboard_arrow_up