itm8-Gruppen

Besök itm8

Möt resten av itm8-Gruppen

Vi är alla unika och oberoende IT-leverantörer. Samtidigt är vi en del av itm8-gruppen. Det ger oss och våra kunder möjlighet att få tillgång till specialistkompetens när vi tillsammans behöver hitta den allra bästa lösningen.

itm8 har över 1700 specialister, som alla delar en passion för IT och att tillsammans göra en skillnad för våra kunder. Det är inte en tillfällighet att vi lägger särskild vikt vid vår slogan "Today - Tomorrow - Together". Vi tror på att samarbete är nyckeln för att öppna dörren till innovativa och bättre sätt att skapa värde - både för våra medarbetare, kunder och samhället. Det är något vi ska göra tillsammans idag, men också i framtiden.

Inom itm8 erbjuder vi ett komplett ekosystem av IT-tjänster, och våra fyra affärsområden täcker Cloud Services, Digital Solutions, Application & Managed Services och Cyber Security. Som en del av något större är hjälpen alltid nära. Om du är kund hos ett av itm8-företagen har du därför tillgång till en komplett uppsättning IT-tjänster. Det ger mervärde, m8!

Du kan läsa mer om itm8-familjen och de olika varumärkena här:

AddPro grundades 2000 och är en svensk och dansk samarbetspartner inom området för affärstransformation och hanterade IT-tjänster för affärskritiska tjänster och lösningar. AddPros tjänster sträcker sig över hela IT-värdekedjan och inkluderar hanterade infrastrukturtjänster, ledningsrådgivning, molnintegration, applikationsutveckling och digitala arbetsplatslösningar. AddPro löser komplexa affärsutmaningar och skapar konkurrenskraft för sina kunder.

Besök AddPro Danmark

Besök AddPro Sverige

AddPro logo

Cenvation har specialiserat sig i att leverera innovativa IT-lösningar baserade på Microsoft Dynamics CE (CRM) och Business Central. Dessa lösningar stödjer effektivisering, automatisering och optimering av digitala affärsprocesser och ger företaget möjlighet att fokusera på att öka lojaliteten hos medlemmar och kunder. Cenvation grundades år 2013 med ambitionen att skapa ett företag där hög kompetens, struktur och ett nära samarbete med kunden var i fokus.

Besök Cenvation

Copenhagen Software logo

Cloud Teams grundades 2017 av tidigare Microsoft-konsulter och på mycket kort tid blev de certifierade som Microsoft Gold Partners. De är experter på att implementera molnlösningar och hjälper företag i alla faser av molnprocessen - från de första tankarna och analysen av molnstrategi till migrering och optimering. Kort sagt hjälper Cloud Teams sina kunder att hitta rätt väg till molnet! Cloud Teams har sitt säte i centrala Köpenhamn och är redo att hjälpa dig med din molnlösning.

Besök Cloud Teams

Cloud Teams logo

Copenhagen Softwares arbetar målmedvetet med en mission att föra IT och affärer närmare varandra genom digital transformation. Deras kärntjänster fokuserar på utveckling, API:er, Azure och integrationer. Varje dag säkerställer de genom robusta utvecklings principer driftsäkra applikationer för sina kunder. De flesta av Copenhagen Softwares konsulter har över 10 års erfarenhet av digital transformation, och tillsammans levererar de tjänster för både danska och internationella företag.

Besök Copenhagen Software

Copenhagen Software logo

Improsec är ledande specialister inom pragmatisk IT-säkerhet och arbetar målmedvetet för att göra världen till en bättre och säkrare plats. De uppnår detta genom att förbättra och öka sina kunders IT-säkerhetsmognad, så att de är så väl skyddade som möjligt mot kommande hacker- och skadliga programvaruattacker. Improsecs team av oberoende säkerhetsspecialister erbjuder rådgivning om prioritering och implementering av både organisatoriska och tekniska säkerhetslösningar. Företagets namn säger i sig självt vad de gör bäst - IMPROve SECurity.

Besök Improsec

Improsec logo

IT Relation knyter samman IT och verksamhet genom IT-drift, molntjänster, digitalisering och utveckling av IT-lösningar. Med 750 specialister är IT Relation redo att stödja kundernas affärsmål med IT. De optimerar väsentliga IT-plattformar, som utgör nyckeln till varje hälsosamt och växande företag. Allt detta enligt deras varumärkeslöfte "Closer to Customers" och den goda relationen som grund för samarbetet. IT Relation tror på att starka lösningar bygger på ännu starkare relationer.

Besök IT Relation

IT Relation logo

Me'ning hjälper företag att ge mening åt digitalisering, men de digitala lösningarna måste också ha mening för de människor som arbetar med dem. De erbjuder Microsoft-lösningar samt de digitala produkterna SEPO, TK2 och OnlineLegat. Me'ning tror på att magin i IT-projekt uppstår i mötet mellan teknologi och människor. De fokuserar på att skapa affärsmässig effekt med digitala lösningar, vilket kräver förmågan att förstå både användarbeteende och företagskultur.

Besök Me'ning

Me'ning logo

Mentor IT är experter på outsourcing, hosting och drift och är en stark aktör på marknaden för molntjänster inom företagssektorn. De fokuserar på IT-säkerhet, att flytta sina kunder till molnet, säkerställa en bra IT-upplevelse och vara med dem hela vägen. De vet att outsourcing av IT är en fråga om förtroende. Därför värderar de högt användar- och kundnöjdhet samt välmående bland sina anställda. Mentor IT strävar efter att göra en skillnad för varje kund. De gör detta varje dag med sin höga kompetensnivå kombinerat med passion och positiv energi.

Besök Mentor IT

Mentor IT logo

Miracle 42 är ett IT-konsultföretag som levererar specialister inom drift, utveckling, test och rådgivning till ditt företag. Med databasspecialister inom Oracle, MS SQL, PostgreSQL och MySQL/MariaDB är man Danmarks bästa DBA-bolag. För Miracle 42 börjar det inte med IT. Det börjar med kemi. Och med förtroende och trovärdighet. Det är förutsättningen för ett samarbete som är värt att bygga på. Därför sätter de alltid den direkta och ärliga dialogen över allt annat.

Besök Miracle 42

Emineo logo

Oavsett om du behöver IT-drift, molnlösningar eller applikationshantering så garanterar Progressive dig ett samarbete baserat på samråd, närvaro och service. Progressive är experter när du behöver IT-outsourcing, rådgivning om IT-strategi eller de senaste teknologierna på marknaden. Deras löfte till dig är IT-outsourcing som du kan bygga affärer på. Deras uppdrag är att leverera innovativa och säkra IT-tjänster som hjälper förbättra kundens konkurrenskraft och realisera deras potential genom digital transformation.

Besök Progressive

Progressive logo

Sotea lovar sina kunder tydlig och överskådlig IT. Med sin Allt-i-ett-lösning levererar de IT på en fast månatlig prenumeration. Soteas kärnverksamhet är IT-outsourcing, hosting, support och säkerhet, och de strävar efter att ha nöjda kunder. De värderar den personliga relationen och god support högt. För Sotea är grunden för IT-lösningar mer än bara servicekapacitet och programvarulicenser. Närvaro och personlig kontakt med kunderna är avgörande för Sotea. De har en passion för IT och ser IT som ett verktyg för att uppnå dina affärsmål - "utan krångel".

Besök Sotea

Sotea logo

Kontakta Emineo

Vill du veta mer om fördelarna med att samarbeta med itm8-gruppen?

Vi är alltid intresserade av att lösa IT-utmaningar eller frigöra potential. Det kan vi göra i Miracle 42 och tillsammans med våra systersföretag inom itm8. Så låt oss prata om vad vi tillsammans kan göra för dig och ditt företag.

När du fyller i detta formulär accepterar du våra villkor för hantering av dina personliga uppgifter - läs mer i vår privacy policy.

keyboard_arrow_up