Våra tjänster

Med ökade datamängder, komplexa system och krävande användare sätts både kvalitet och prestanda i fokus. En stabil, säker och effektiv drift av företagets viktigaste informationskälla – databasen – är viktigare än någonsin. Det krävs lång erfarenhet av drift av Oraclesystem för att säkerställa en proaktiv driftmiljö och god prestanda oavsett om du kör din miljö i molnet, outsourcat eller lokalt.

Dagens användare förväntar sig utomordentlig prestanda och hög driftsäkerhet. Dålig prestanda och dålig tillgänglighet betyder missnöjda användare och förlorade kunder.

Emineo erbjuder spetskompetens inom en rad områden med Oracle och MySQL i fokus. Vi är certifierade på Oracles molntjänster och kan OCI – Oracle Cloud Infrastructure; Världens modernaste moln! Emineo har arbetat med Oracledatabaser i mer än 20 år och har djup kompetens inom databasadministration, fysisk och logisk databasdesign, installation och drift, projektledning, kvalitetssäkring, prestandaoptimering, last/stresstest, mentorskap och utbildning samt backup och recovery. Emineo är experter på Oracletekniker som RAC, RMAN, Data Guard, Enterprise Manager m m. Vi erbjuder våra kunder ett brett tjänsteutbud med inriktning på kvalitetssäkring och prestandaoptimering, drift och inte minst hur man får bästa ekonomi ur sina databaser och licenser. 

Med epop – Emineo Professional Oracle Platform – flyttar vi ditt Oracle-system till molnet; allt ingår om du vill – Migrering – Plattform – Drift. Genom att använda de bästa verktygen och effektiva rutiner kombinerat med högsta kompetens kan vi leverera snabba, precisa och kostnadseffektiva tjänster. Detsamma gäller i allra högsta grad vår Drift & Supporttjänst för Oracle/MySQL. Emineo ansvarar för drift av kundens databas och kan agera som kundens Oraclepartner och Oracleexpert – ett mycket kostnadseffektivt sätt att skaffa hög Oraclekompetens och säkra DBA-funktionen. Tjänsten levereras i 3 nivåer: Gud-Silver-Brons. Läs gärna vidare under respektive tjänst.

Epop – Emineo Professional Oracle Platform

Med – epop by Emineo – flyttar vi ert system till Oracle Cloud. Vill ni veta hur man gör och vad det kostar?

Epop – Drift & Supporttjänst

Emineo erbjuder Sveriges bästa drift och administration av Oracle- och MySQL-plattformar.

Kvalitet & Prestanda

Få ut det mesta av din databasinvestering.

Backup & Recovery

Säkerhetskopiering och förmågan att snabbt återställa förlorad data är hörnpelaren i din säkerhet.

Konsulting

Expertkompetens när du behöver det.

Oracle Licenser

Vi ser till att du får ut det mesta av dina Oraclelicenser.

Tveka inte att kontakta oss för ett garanterat intressant och lönsamt möte!